Post by brachinackatu on Feb 20, 2022 14:53:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star -Piłka nożna ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star -Piłka nożna IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star -Piłka nożna 2022 version ▞▞▞
Żaden licznik energii nie jest dobry, ponieważ można po prostu cieszyć się grą, ale ciągłe powtarzanie WSZYSTKICH scenariuszy na poziomie, jeśli nie uda ci się na jednym, jest irytujące. Trwało to kilka godzin, a potem było zbyt denerwujące, aby zawracać sobie głowę dalszą grą, jedną na liście odinstalowań.
Gra jest niesamowita i jestem na poziomie 130 w zaledwie dwa dni. Ta gra zepsuła się dniami i nocami. . Mam jeszcze dwie sugestie, aby uczynić je bardziej interesującymi. 1. Gwiazdki, które zdobywamy, są bezużyteczne. Spraw, aby były przydatne, takie jak " Ranking gracza" lub " Nowicjusz " " Nowicjusz " .... 2. Codziennie wykonuj zadania i dodawaj monety , aby kupić przedmioty , takie jak potężne buty lub wysoko ocenione koszule , aby gracz był bardziej wartościowy .
Fajna gra, ale powinieneś dodać więcej dobrych klubów
To dobry mecz, ale zostałem powalony 10 razy w polu karnym, ale nie dostałem KARY
Sterowanie jest błędne i trochę kiepskie. ta gra jest podróbką innej gry, takiej jak ta, jedyną rzeczą, która do tego dochodzi, jest to, że nie masz ograniczonej liczby prób. Otóż to.
Gra jest fajna bez problemu można grać tylko reklamy są głópie
To nie jest gra piłkarska, to jest gra reklamowa, tylko reklamy pojawiają się po każdych 10 sekundach pojawienia się reklam
Nie ma zakątka i recenzji. BTW ta gra była dobra
Świetny pomysł, chciałbym, żeby cała gra nie była resetowana reklamą po każdej grze. Wrócę, gdy nie rujnujesz gry reklamami.
Uwielbiam tajską grę i graczy, ale czy możesz dodać trochę więcej grafiki? Naprawdę byłbym wdzięczny, dziękuję.
Problem polega na tym, że nie możemy określić, które mecze opierają się na naszych umiejętnościach. To może być naprawdę dobra gra, jeśli zrobisz normalne, abyśmy mogli kontrolować naszego zawodnika, a ja chciałbym edytować twarz mojego zawodnika, kolor skóry, włosów i kolor włosów i jeszcze jedna rzecz włożona w prawdziwych graczy
Świetna gra i bardzo mi się podobała, ale zaznaczam, że nie ma konta użytkownika przez e-mail lub Facebooka, co pozwala nam na zapisywanie etapów gry, abyśmy mogli w nią zagrać na innym urządzeniu. poproś zespół o opracowanie tego
Świetna gra, ale reklama po każdym poziomie jest śmieszna
Soccer Super Star - 足球巨星 體育競技 bey
Gra może i fajna ale jedną akcją na mecz jest kpina
Cóż ....... Dlaczego, kiedy wybierasz gracza na początku tej gry i otrzymujesz listę narodowości, dlaczego nie ma flagi Wielkiej Brytanii lub więcej, więc gdzie jest flaga Szkocji, skoro są flagi jak Izrael i Indonezja, kiedy Szkocja jest większym krajem na świecie niż ta dwójka, narzekaj na naprawę
To jest dobre, ale denerwujące, gdy przeciwna drużyna zawsze zdobywa więcej punktów, np. 2-0, napraw to
Więcej reklam niż gry. Jest reklama po KAŻDYM. POJEDYNCZY. BAWIĆ SIĘ.
Bardzo zła gra.. tylko reklamy i reklamy.. proszę nie pobierać
Bardzo, bardzo dobra gra, ale mam sugestię, aby rozwinąć grę i dodać atak drużyny przeciwnej i bieg drużynowy
Gra sama jest zaybysta ale reklam dużo i sie poważają
Soccer Super Star Sport hjw
Soccer Super Star - Bóng Đá Thể thao bxf
Co chwile reklamy. Nie da się grac
Soccer Super Star اسپورٹس lvi
Za dużo reklam po każdym etapie. Usunięto właśnie za to.
Dałem 5 gwiazdek, ponieważ nigdy nie grałem w taki mecz piłki nożnej, jak ta grafika jest dobra i tak bardzo lubię tę grę
Słabo
Może być
Reklam jest za dużo.. jak na serio..no dawaj.. powinno być po rozegraniu kilku meczów, potem reklama, ale tutaj w każdym miejscu, w którym klikniesz, wyświetla się reklama
Gra jest spoko ale ma dużo błędów i grafika jest słaba
Bardzo łatwa gra, jeśli jest jakiś poziom trudności, będzie bardziej niesamowita
Uwielbiam to, jak możesz dostosować swojego piłkarza i jest fajnie na każdym poziomie
Zdecydowanie fajna gra, ale reklamy są przytłaczające. Brak możliwości zakupu bez reklam jest naprawdę zabójczy. Napraw to proszę
Ogółem gra fajna ale mega ściągnięta jak wynik bohater! Niestety prawie wszystko jest ściągnięte, polecę komplementować wynik hero lepsze i oryginalna
Nie kce mi sie odpalic
Nie mogę zmienić nowy z jednego telefonu na drugi
Gra fajna
Wystarczająco przyzwoita gra, ale reklamy są szalone. Pierwszy sezon, który trwa 10-15 minut, zawiera reklamy, ale krótkie, ostre reklamy, które nie utrudniają rozgrywki. Rozpoczyna się sezon 2, więcej reklam niż rozgrywki. Myślałem, że znalazłem opiekuna, ale to tylko kolejna farma reklamowa.
Natalia
My Lovey : Choose your otome story Przygodowe mqm